Izbjeljivanje zubi
Estetska stomatologija

Izbjeljivanje zubi

privatni zubar (stomatolog) Zadar

Bijeli zubi su najbolji modni dodatak i znak dobrog zdravlja.Vrlo često naši su zubi tamniji no što bi trebali biti zbog konzumacije raznih hrana i pića, lijekova, nepravilnosti u razvoju ili jednostavno zbog starenja zubnog tkiva prilikom kojeg se mijenja i boja zuba. Jednostavnim i sigurnim postupkom izbjeljivanja možemo postići par nijansi svijetlije zube i vratiti im svježinu.

Philips Zoom!White Speed profesionalni sustav za izbjeljivanje zuba jedinstveni je sistem za izbjeljivanje zuba koji koristi tehnologiju LED svjetla.

Pomoću Philips Zoom lampe aktivira se gel za izbjeljivanje koji prodire u mikropore cakline zuba i uklanjaju tvari koje uzrokuju obojenje zuba.

Brojna istraživanja dokazala su da se gel vrlo brzo aktivira i ne ostavlja nikakva oštećenja na strukturi zuba, a u kratkom vremenu daje odlične rezultate.

Izbjeljivanje sa Philips Zoom lampom je brzo, u samo 45 minuta u ordinaciju postižu se par nijansa svjetliji zubi:

  • dugotrajni i izvrsni rezultati
  • jednostavan i siguran postupak
  • minimalna preosjetljivost nakon postupka
  • može se intenzitet posvjetljivanja prilagoditi željama pacijenta (jače, slabije)

 

Izbjeljivanje devitaliziranog zuba, tzv. ENDO izbjeljivanje

Postupak pomoću kojeg se izbjeljuje devtalizirani zub(onaj kojemu je izvađen zubni živac), takvi zubi su često tamnije boje i narušavaju harmoniju zubnog niza. U komoricu zuba unosi se gel koji prodire i iznutra posvjetljuje zub.

 

Estetska stomatologija

Midas Pixel Code