Zara Dent
O nama

Zara Dent

privatni zubar (stomatolog) Zadar

Ordinacija dentalne medicine Zara Dent moderna je ordinacija otvorena 2016. godine u Zadru, koju vodi dr. dent. med. Andrea Berović Kačan, spec. stom. protetike.

Ordinacija nudi sve vrste stomatoloških usluga s posebnim naglaskom na područja stomatološke protetike, implantologije i estetske stomatologije.

Dugogodišnje iskustvo stečeno je specijalizacijom iz područja stomatološke protetike te 15 godina rada u ordinaciji za protetiku stomatološke poliklinike"Nika" u Zadru kroz koje se dr. Andrea Berović Kačan istaknula kao stručnjak u području stomatološke protetike, implantologije i estetske stomatologije. Otvaranjem nove, moderno opremljene ordinacije uz koju se u istoj zgradi nalazi i laboratorij dentalne tehnike cilj nam je našim pacijentima osigurati još bolji i kvalitetniji tretman.

Kroz izravnu komunikaciju s dentalnim laboratorijem osigurana je uska suradnja stomatologa, pacijenta i tehničara, što rezultira visokom kvalitetom usluge i obostranim zadovoljstvom.

Individulalan pristup, korištenje suvremenih postupaka i tehnologija i najkvalitetnijih materijala način su kako pacijentu pružiti najbolje što dentalna medicina danas nudi. Svojim djelovanjem trudimo se postići da se svaki naš pacijent osjeća opušteno i sigurno znajući kako je za njega osiguran najbolji stomatološki tretman. Zara Dent je mjesto gdje ćete dobiti potpunu stomatološku uslugu najviše kvalitete koja je prilagođena Vama,vašem dentalnom stanju, željama i vremenu kojeg imate kako bi konačan rezultat bio uzajamno zadovoljstvo postignutim rezultatima i ostvarena trajna rješenja bilo kojeg stomatološkog problema.

Naši djelatnici pobrinuti će se da vrijeme provedeno u ordinaciji Zara Dent bude najbolja investicija u vaše oralno zdravlje!

 

Midas Pixel Code